I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 10, 2011

TREND C.I.N.TA. ABAD KE-20

Cinta??
cinta memang tak dapat dipisahkan dengan manusia...
rasa cinta membuatkan manusia bahagia,gembira,sedih,dan perasaan lain yang bercampur baur.
Tetapi kala ini mahu aku berbincang mengenai cinta yang aku perhatikan melalui pemerhatian peribadi aku ini pada masa,abad,dekad,kurun,zaman,sekarang....



ragam si wanita- "i kan kalau i nak cari boyfriend (bf) i nak yang kaya,handsome,romantik,yang ada class!yang high class taw"tak nak yang low class ni..yerrrkkkkk!geli....lagi pun boleh ke diaorang ni nak bawak i shopping Gucci,Prada,etc my favourite branded brand kn?Bf i mesti la spend time with me n selalu bawak i pergi melancong and have a nice day with him together...baru la membuktikan cinta namanya.




ragam si lelaki-"hai u,u cantik la.....i Daniel (bukan nama sebenar) u?,i tertarik la dengan u,ada gaya....rambut u cantik..cutting u pun wow!OMG u are very sexy!excellent,by the way i anak Datuk W.This my new car (sambil menuding jari ke arah sebuah Lamborghini Gallardo didalam telefon bimbitnya...) ermmmm...u boleh dance?common join me malam minggu i selalu lepak @#$%club..VIP class,we can get some fun there!and u can be my girlfriend..tak lah i malu dgn kawan i.bawak u mesti kawan-kawan i telan air liur!





ragam kedua-duanya:
"sayang....
yes honey,
malam ni kita stay rumah honey ok,
im really miss u sayang...
dah berape hari kita tak spend time sama-sama kan sayang...
ok honey,miss u too...(very excited)
i will 'prove' to u honey that sayang really love u tonight...
dan mereka pun....

here sayang,give me a hug!
and i want to kiss your lips~
(di kawasan taman KLCC)



Cinta tidak pernah salah.
Cuma manusia yang mampu menentukan cinta pilihannya dan ke mana arah cintanya.
Harapan aku,agar pembaca termasuk diri aku sendiri jauh dari perkara yang mampu memusnahkan cinta yang suci.
(aku lebih selamat,aku tak bercinta taktala ini.anda harus berhati-hati dengan langkah anda.berfikir secara rasional dan ikhlas dalam cinta!)

6 comments:

  1. ape kate encik perkembangkan lagi cerita kat taman KLCC tu...hahahahah

    ReplyDelete
  2. kalu stil solo nk msuk line boley???

    ReplyDelete
  3. kak farah-perkembangan is sensored!
    jaha-very wow!hang kena jaga...
    daia-single but single...

    ReplyDelete
  4. yang tu bagus yummm...
    aku doakan..aku pun sama....haha

    ReplyDelete